Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حسن کریمی در جمع خبرنگاران درباره‌ی خسارات وارده به ورزشگاه آزادی پس از پایان دیدار دو تیم پرسپولیس و سپاهان گفت: حرکت هواداران دو تیم پرسپولیس و سپاهان یک حرکت غیر ورزشی بود و ما برای بازی‌های جام باشگاههای آسیا هزینه‌های سنگینی را برای ورزشگاه آزادی انجام داده بودیم و کارهای خوبی صورت گرفته بود ولی متأسفانه در این بازی عده‌ای که من نمی‌خواهم از لفظ تماشاچی نام ببرم ظرفیت لازم را نداشتند و بدون دلیل سبب تخریب ورزشگاه آزادی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تخریب ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون در برآورد اولیه ورزشگاه آزادی خسارت دید.

وی گفت: ما برنامه‌های زیادی برای آزادی داریم اما متأسفانه این گونه حرکات روند برنامه‌های ما را در آزادی کند می‌کند. ورزشگاه آزادی سرمایه ملی است و زمانی که چنین اتفاقی رخ می‌دهد بیشتر از خسارت مالی ما را ناراحت می‌کند.

مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در پاسخ به این پرسش که آیا خسارت وارده به ورزشگاه باید توسط پرسپولیس پرداخت شود یا سپاهان خاطر نشان کرد: طبق قانون پرسپولیس باید کل خسارت را پرداخت نماید. ما قبل از دیدار دو تیم پرسپولیس و سپاهان ورزشگاه را به باشگاه پرسپولیس سالم تحویل دادیم و بعد از بازی نیز باید سالم تحویل می‌گرفتیم. طرف قرارداد ما پرسپولیس است نه سپاها ن. خسارت اصلی را نیز باید پرسپولیس پرداخت کند. البته اگر مسئولیت قضایی، هواداران سپاهان را نیز مقصر بداند آنها باید خسارت را به پرسپولیس بدهند و پرسپولیس نیز کلیه خسارات وارد شده به آزادی را در اختیار شرکت توسعه و نگهداری امکان ورزشی قرار دهد.

کریمی درباره‌ی بازسازی ورزشگاه شهید شیرودی اظهار کرد: این امکان وجود ندارد که ورزشگاه را تخریب کنیم. طی مشاوره‌ای که در این زمینه گرفتیم قرار بر این شد که این ورزشگاه به خانه ورزشکاران و پاتوقی برای پیشکسوتان ورزشی تبدیل شود تا فعالیت ورزشی در آن صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: در وزارت ورزش در نهایت این مساله به تصویب رسید و منتظر هستیم تا اجرایی شود. نمی‌توانیم ورزشگاه را تخریب کنیم و در آن کار تجاری سازی صورت بگیرد. حتی برخی از دوستان در وزارت این نگاه را داشتند که به خاطر خاطرات خوب مردم این ورزشگاه به مجتمع تجاری تبدیل نشود زیرا دور نگه داشتن مردم از ورزش ظلم به آنهاست و از نظر اصولی درست نیست. همچنین به خاطر موقعیت مکانی امکان تبدیل این ورزشگاه به ورزشگاه جدید وجود ندارد.

کریمی افزود: اگر بخواهیم ورزشگاه شیرودی را دوباره بسازیم استفاده مطلوبی از آن نمی‌توانستیم انجام دهیم و نگاه تجاری هم به این ورزشگاه نداریم. همانطور که یک خانه هنرمندان داریم تصمیم گرفتیم خانه‌ای نیز برای ورزشکاران و پیشکسوتان در ورزشگاه شیرودی داشته باشیم. البته بازسازی را انجام می‌دهیم ولی زمین چمن و بخشی از سکو را وفق می‌کنیم.

وی در پایان گفت: این ورزشگاه بنام شهید شیرودی نام گذاری شده است که وی یکی از بزرگان ما بود ضمن این که دختر شیرودی همکار ما است و این مراسم را به نام شهید شیرودی برگزار می‌کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس| برای اولین بار جایگاه غربی آزادی برای پرسپولیس باز شد!
  • اتفاق ویژه: جایگاه غربی آزادی برای پرسپولیس باز شد
  • ۵ پرسپولیسی علیه سپاهان در آزادی
  • محمدجواد حسین‌ نژاد؛ بازگشت به آزادی با انگیزه انتقام
  • تصاویری جدید از میزان خسارت تورنادو مرگبار به شهر ۱۲۵ میلیونی چین!
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود