Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی ایروبیک ژیمناستیک ایران گفت: تنها پیست ایروبیک کشور در ورزشگاه شهید شیرودی پس از 11 سال بهره برداری، اکنون فرسوده شده است.

«آرش رحمتی» امروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیست ایروبیک ژیمناستیک سالن شهید آذرپی شهید شیرودی تهران از جنس چوب است که در سال 2008 خریداری شد و به همین علت مجبوریم اردوها را در تهران برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیست فرسوده شده و هر چند علاقه مندیم پیست جدید برای تیم ملی خریداری شود ولی این مهم نیازمند منابع مالی است که فعلا وجود ندارد.
وی اظهار داشت: اگر فدراسیون با کمک حامیان مالی بتواند پیست استاندارد و به روز را برای تیم های ملی خریداری کند، به طور قطع تاثیر زیادی در بهبود رکوردها و نزدیکی سطح آمادگی ملی پوشان با رقبای جهانی دارد.
سرمربی تیم ملی ایروبیک ژیمناستیک همچنین در خصوص انتخاب ترکیب تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا گفت: افراد دعوت شده به رقابت های انتخابی تیم ملی از دل مسابقات لیگ و قهرمانی کشور که در سال 97 برگزار شد، شناسایی شدند و در نهایت 6 ژیمناست در رده جوانان و 5 ژیمناست در رده بزرگسالان برای رقابت های آسیایی فیلیپین انتخاب شدند.
رحمتی افزود: امیدوارم با برگزاری 5 مرحله اردو تا آبان ماه که آغاز رقابت های آسیایی است با آمادگی کامل به مسابقات اعزام شویم و نمایش درخشانی ارائه دهیم.
به گزارش ایرنا، محمدرضا نبی پور، امیرحسین صمدی، علی سبحانی، امیرحسین علیخانی، محمد امین باقری و مهران حسنی در بخش جوانان و سعید نجفی، محمود ذوقی، علی خلیلی، علیرضا نبی پور و شعیب فهیمی در رده بزرگسالان ژیمناست های ایروبیک ایران هستند که پس از کسب برتری در رقابت های انتخابی به عضویت تیم ملی درآمدند.
سرمربی تیم ملی ایروبیک ژیمناستیک با اشاره به اینکه تیم ملی در رقابت های جهانی پرتغال حضور خواهد یافت، اظهار داشت: در سال 2018 پس از نزدیک به 6 سال در سه رده نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به مسابقات جهانی اعزام شدیم تا تجربه ارزنده ای برای ژیمناست های ایران حاصل شود.
وی به هدف گذاری کمیته ایروبیک ژیمناستیک فدراسیون اشاره کرد و افزود: با توجه به بضاعت مالی فدراسیون و شرایط اقتصادی کشور تلاش می شود حداقل 2 اعزام برون مرزی در سال در برنامه کاری فدراسیون قرار گیرد. حضور در رقابت های بین المللی سبب می شود تجربه فنی ژیمناست ها افزایش یافته و سطح آمادگی اعضای تیم نیز حفظ شود.
رحمتی در خصوص راهکارهای توسعه این رشته گفت: در هر رشته ورزشی ابتدا باید هیات های استانی و زیر شاخه های آنها فعال شوند و اکنون 10 استان در ایروبیک ژیمناستیک فعال هستند ولی دیگر هیات ها فعالیت چندانی ندارند.
وی ادامه داد: وقتی حامی مالی حمایت کند و رسانه ها نیز به ایروبیک بپردارند، قطعا می توان شاهد بها دادن استان ها به این رشته ورزشی و پویا شدن آن بود.
ایروبیک ژیمناستیک ورزشی زیبا است که بیشتر شاخصه های آمادگی جسمانی را شامل می‌شود. در این رشته حرکات قدرتی، پویا‌، ایستا، انعطافی، جهشی و تعادلی به صورت متوالی و پیوسته همراه با موزیک اجرا می‌‌شود و ژیمناست باید تمام حرکات دست و پا (گام) را در یک برنامه به روشی پیچیده، خلاقانه و متقارن یا نامتقارن اجرا کند.
کمیته ملی ایروبیک ژیمناستیک از سال 2007 در فدراسیون جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد و در سال 2015 تیم ایران با11 ورزشکار در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان در مسابقات آسیایی ویتنام شرکت کرد و تیم سه نفره جوانان ایران (سهند صفی زاده، علیرضا نبی پور و امیرحسین بنی اسد) برای نخستین بار بر سکوی سومی آسیا ایستادند.
ورزشی**9029**9128**1067**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش ژيمناستيك ايروبيك سرمربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۳۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مورایس تنها فردی نیست که در ایران مسلمان شد؛ نام جدید سرمربی سپاهان چه خواهد بود؟

ژوزه مورایس دیروز در نشست خبری پس از بازی با استقلال ملاثانی تاکید کرد مسلمان شده است.

طرفداری | ژوزه مورایس به دین اسلام گرویده است.

روز گذشته بود که ژوزه مورایس پس از برتری سپاهان برابر استقلال ملاثانی تاکید کرد مسلمان شده و از این پس شرایط برای او متفاوت است. ژوزه مورایس اولین فردی نیست که پس از حضور در ایران، مسلمان می‌شود و پیش از او نیز ورزشکارانی بودند که دین اسلام را انتخاب کردند.

دنی اولروم (عرفان)

دنی اولروم یکی از چهره های سرشناس ورزش ایران است که سالهاست به دین اسلام روی آورده است. او ملیتی نیجریه ای دارد اما از روزی که در سفارت کشورش در ایران همسرش را دید تصمیم گرفت تا تغییرات ابتدایی را در زندگی اش شکل دهد.اولروم که پیش از روی آوردن به اسلام یک مسیحی کاتولیک بوده است پیش از آمدنش به ایران سودای مسلمان شدن در سر داشته است که ازدواج با همسر ایرانی این فرصت را به بهترین نحو برای او فراهم ساخت: «در نیجریه مسلمانان زیادی وجود دارند و شاید بتوان ادعا کرد که اکثر نیجریه‌ای‌ها مسلمان هستند. تحقیقات زیادی درباره اسلام انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که تنها در اسلام می‌توانم گمشده خود را پیدا کنم، مدتها بود که در دل مسلمان شده بودم اما ازدواج بهانه‌ای شد تا به این تصمیم خود جامعه عمل بپوشانم.» همسر دنی اولروم که پس از مسلمان شدن نام عرفان را برای خودش انتخاب کرده است، کارمند رسمی سفارت نیجریه است.

تسینا ایلوشنکو (لیلا رجبی)

نایب‌قهرمان پرتاب وزنه اروپا. اوحالا با نام لیلا رجبی و با پرچم ایران در رقابت‌های بین‌المللی شرکت می‌کند. ایلوشنکو بعد از ازدواج با پیمان رجبی (که او هم دونده است) و مشرف‌شدن به دین اسلام، حالا یکی از ورزشکاران ایران است که با حجاب اسلامی در رقابت‌های بین‌المللی شرکت می‌کند. او که در رقابت‌های قهرمانی باشگاهی برای اولین بار طی مدت حضورش با دیگر پرتاب‌گرهای ایران رقابت کرد و 2 متر رکورد ایران را شکست، حالا آرزوهای دیگری دارد. لیلا و همسرش از طریق یکی از دوستان‌ که در بلاروس زندگی می‌کند با هم آشنا شده اند. طبق گفته های پیمان، فاصله آشنایی آنها تا ازدواجشان 2 سال طول کشیده است تا در این 2 سال لیلا فرصت داشته باشد که درباره دین اسلام و کشور ایران تحقیق کند. اینترنت و کتاب‌هایی درباره دین اسلام، خواندن قرآن به زبان روسی و در آخر موافقت خانواده ها باعث شد تا ورزشکاری دیگر به جمعیت مسلمانان اضافه شود. لیلا که اسمش را خودش از طریق یک سایت ایرانی پیدا کرده است در حضور امام جمعه بوشهر شهادتین را گفت.

دیوید جان رو (داوود)

 فقط شش هفته از حضورش در ایران گذشته بود که تصمیم گرفت مسلمان شود. دیوید جان رو، مربی انگلیسی تیم ملی بیلیارد ایران که حالا دیگر سمتی ندارد خیلی زود تصمیم به این کار گرفت.

روی مک لاو، یکی دیگر از دوستان مسلمان جان رو بوده است: «او سیاه پوست انگلیسی بود که مسلمان شده بود و در قطر زندگی می کرد. من درباره اسلام با او خیلی صحبت می کردم.» اما او در ایران تصمیم گرفت که مسلمان شود: «من به همه کشورها به جز آمریکا سفر کرده ام. مردم ایران با همه فرق می کنند. من از فرهنگ شما خوشم آمد. این که شما غذایی می خورید و به هم تعارف می کنید برای من جالب بود.» جان رو در حرم امام رضا (ع) تصمیم نهایی را برای تغییر مذهب گرفته بود: «من شش هفته است که به ایران آمده ام. مسابقه ای در مشهد برگزار شد. من خواستم به حرم امام رضا(ع) بروم. حس خوبی آنجا داشتم و همان جا بود که تصمیم گرفتم مسلمان شوم.» جان رو دوست دارد که یک بار دیگر به مشهد برود: «گفته ام که هر شهری که حرم دارد، من را آنجا ببرند. قم، شیراز ... دوست دارم یک بار دیگر مشهد را ببینم.»

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه مسابقات چهار هفته پایانی لیگ یک فوتبال ایران
  • انهدام هلی کوپتر عراقی توسط شهید شیرودی
  • ماجرای حضور آیت‌الله خامنه‌ای در خانه شهید شیرودی
  • ببینید/ ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی
  • اولین المپیک ژیمناستیک ایران، کارمند شهرداری گرگان شد
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود
  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • شهید شیرودی خلبان تیزپرواز آسمان ایران
  • مورایس تنها فردی نیست که در ایران مسلمان شد؛ نام جدید سرمربی سپاهان چه خواهد بود؟